Terapeut

Practic OSHO Rebalancing din anul 2011, în urma unui training profund transformațional de 9 săptămâni ghidat de Unmila Malfatti. Am învățat puterea vindecătoare a unei atingeri conștiente, prezente și libere de judecată, am descoperit cum să atingem profund corpul, și să deschidem inima ființei ce primește atingerea noastră, am simțit vitalitatea și energia dată de o respirație naturală și mai ales am învățat să ne dezvățăm de tot ce știm și să fim doar în fluxul momentului, în care Viața ce curge prin noi știe cel mai bine ce e de făcut. Vindecarea se întâmplă de la sine când ne dăm voie să fim, să fim cu adevărat în fiecare moment, prezenți și liberi de orice așteptări.

În anul 2007 am început să experimentez cu meditația, mergând pe calea propusă de Osho, participând la diferite procese și workshop-uri dar și practicând meditatia ca pe o metodă zilnică de a creștere și descoperire interioară. Am experimentat diferite procese terapeutice-meditative în România și în centre de meditatie Osho din afara țării (Pune – India, Miasto – Italia, Afroz – Grecia) printre care: Oceanic Breathing (respirație conectată), decondiționare primară și sexuală, deschiderea inimii și tantra, OSHO Mystic Rose, OSHO Born Again, OSHO No Mind, Who is in?, Die before you Die, Sufi, "work as meditation" și altele.

După ce am descoperit OSHO Rebalancing, treptat am început să învăț, să descopăr și alte metode ce simt că mă ajută să completez înțelegerea și procesul de auto-vindecare interioară al celor ce primesc sesiunile de Rebalancing. Astfel, am absolvit cursuri de Tattva Reiki (nivelele I și II) cu maestrul Deva Krishna, și cursurile de masaj somatic și reflexogen (la școala Biofocus).

Din 2011 am creat împreună cu câțiva prieteni centrul de meditatie Osho Joy în București, unde este împărtășit mesajul lui Osho – meditațiile și procesele create de el și este susținută căutarea interioară prin meditație, celebrare si creativitate.

DIn 2013 l-am întâlnit pe Mooji, maestrul care am simțit că este ființa ce mă ajută să realizez acum, aici, Adevărul pe care toți îl suntem. Viața mea a devenit din ce în ce mai intensă, mai prezentă, fiecare clipă este o oportunitate de a mă scufunda mai adânc în prezența Ființei, totul întâmplându-se pentru binele nostru cel mai înalt.

Călătoria vieții m-a purtat și mă poartă prin atât de multe experiențe, cunoscând atâtea ființe minunate de la care învăț să mă descopăr atât de profund, încât nu pot decât să mulțumesc și să fiu plin de gratitudine pentru tot ceea ce trăiesc.

Multumesc, Osho, mulțumesc, Unmilla, mulțumesc Mooji!