Mărturii

"Prin stimularea trupului printr-un masaj atent, facut cu multa daruire, combinat cu respiratia constienta si cu o stare de eliberare a mintii, terapeutul ajunge sa identifice anumite traume ale pacientului si purcede în procesul mai îndelungat de videcare în profunzime, de vindecare spirituala. Desi majoritatea terapiilor bazate pe masaj sustin acest adevar de netagaduit, conform caruia trupul si spiritul sunt indisolubile, iar stimularea trupului va avea intotdeauna efecte benefice pe plan spiritual, Osho Rebalancing este cea mai profunda terapie pe care am experimentat-o pâna în prezent."

Citeste intregul articol aici.

Simona Serbanescu
"Osho Rebalancing nu este un masaj, este o terapie care lucreaza cu corpul tau. Daca te deschizi si iti lasi corpul sa vorbeasca, te poate duce in locuri in tine pe care nu le-ai cunoscut in modul asta pana atunci (si pe care eu nu ajunsesem sa le cunosc altfel). Prima sedinta de Relabancing a insemnat pentru mine o extraordinara descarcare de energie, urmata de o liniste adanca. Intr-un mod surprinzator, acum simt ca imi iubesc corpul asa cum nu am mai facut-o niciodata inainte."

Ioana Iftode
"Impactul primei sedinte a fost foarte puternic. A fost o experienta pe parcursul careia m-am simtit foarte "in prezent" si conectata la corpul meu - intr-o atmosfera de pace si intr-un mod extrem de placut. La sfarsit m-am simtit noua, intreaga, foarte vie, plina de energie si vitalitate. Eu o sa mai continui si recomand oricui sa incerce."

Angela Ontanu
"Este greu de descris starea de relaxare cu care am plecat dupa Rebalancing... Am mai avut parte de masaje "certificate", de la Reflexo la Cranio-Sacral, Ayurvedic Yoga, masaj holistic... insa Rebalancing mi-a adus ceva in plus, o stare aproape meditativa, de maxima conexiune cu mine insami. Da, spondiloza cu care coabitez de citiva ani s-a atenuat semnificativ dupa citeva sesiuni de Rebalancing, spatele meu este mai detensionat, dar relaxarea meditativa este partea cea mai tare!"

Casandra Bischoff
"M-a surprins in mod foarte placut acest masaj. Mi-a placut faptul ca miscarile sunt extrem de incete dar in acelasi timp se lucreaza foarte intens prin presiunea aplicata. Am descoperit multe zone de tensiune in corpul meu. Dupa masaj m-am simti detensionat, relaxat dar si energizat. Va recomand cu mare drag sa incercati."

Bogdan Faita